Glasbewassing

Het glazenwassen wordt bij de Glaswasser hoofdzakelijk nog op de traditionele manier gedaan, dus met emmer en ladder. Voor moeilijk toegangbare ramen of ramen op grote hoogte heeft de glaswasser de beschikking over een tuckerpole systeem of eventueel een hoogwerker.

We werken zowel voor particuliere en zakelijke klanten. Onze glazenwassers hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring in de glazenwasserij en weten dus hoe ze een klus op de beste, veiligste en milieubewuste manier moeten aanpakken.

 

Werkgebied

De Glaswasser is gevestigd in 's-Heerenberg. Ons werkgebied strekt zich uit van Arnhem tot Winterswijk, dus de hele Liemers en Achterhoek. Mocht u buiten dit gebied wonen en gebruik willen maken van onze diensten, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op en we kijken dan wat er mogelijk is.

 

Betaling

De betaling bij de Glaswasser kan op verschillende manieren

  • contant aan een van onze glazenwassers
  • per bank of paypal u krijgt dan na t wassen een blaadje in de bus met de dag waarop we zijn geweest en het bedragen verder alle gegevens die u nodig heeft om de betaling per bank te voldoen
  • per factuur met BTW en met beschrijving van onze geleverde diensten

Hoe vaak komen we bij u 

We komen gemiddeld om de 2 maanden bij u langs om de ramen te wassen, dit is normaal gesproken meer als voldoende. Mocht u vaker (of minder vaak) de ramen gewassen willen hebben, dan is dat altijd mogelijk. U kunt dat bespreken met een van onze glazenwassers of via onderstaand contact formulier.

U kunt ook opgenomen worden in ons emailbestand, u krijgt dan minimaal 1 dag van te voren een email wanneer we langs komen. Dit is makkelijk als u rolluiken heeft of de poort op slot heeft. Uw email wordt aan niemand doorgegeven en wordt door ons alleen gebruikt om te zeggen wanneer we langs komen.

 

 

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of als u nog vragen heeft over een van onze diensten


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.